Избъзикаха се с Бербатов пред милиони зрители (ВИДЕО)

БербатовЗавръщането на Димитър Бербатов на „Олд Трафорд“ не беше никак благополучно за българина, след като той бе почти изцяло изолиран от играта от своите съотборници, които 90 минути се чудеха какво точно трябва да направят с нея.

Въпреки това Берба се отчете с няколко магически докосвания и подавания в редките случи, в които му се отдаваше такава възможност. Резултатът от това беше логичен – Фулъм загуби с 4:1 визитата си, а „котиджърс“ буквално се отърваха с минималното.

Не всичко обаче беше „черно“ за Бербатов, който се поздрави с всичките си бивши съотборници и размени сладки приказки с тях, и най-вече с Патрис Евра, с когото бяха първи другари по време на престоя на българина в Юнайтед, като левият бек беше и най-яростният защитник на Митко от критиките на пресата в Англия.

Преди мача двамата се бяха разпрегръщали, а в края само единият беше щастлив, като няма съмнения, че това бе френският национал. Той дори реши да се пошегува с бившия си съотборник, като му направи тъй нареченото „зайче“, което обиколи интернет за секунди, а милиони го видяха и в ефир.

Бербатов не забеляза какво се случва, тъй като поздравяваше част от треньорския щаб на Манчестър, но със сигурност го е видял вкъщи и вероятно, подобно на цял свят, също е останал с усмивка от видяното.

Източник: sporta.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *