ИЗБИВА РИБАТА! Вижте най – окичения пернишки звяр!

пернишки звярНа четири колела, лъскаво и накичено с аксесоари от битака. Що е това? Сравнително народен тунинг на пернишка кола!

Цяла България разказва вицове и смешки за Перник и има защо. Ние, перничани винаги сме били оригинални със своята изобретателност. Припомнете си как изглежда най – тунингованата пернишка кола. Шофьор е решил да направи „Москвич“-а си по – интересен за околните като го е окичил с най – различни лепенки, огледала, самоделни брони, сполейри и детски играчки. На фотосесията руската машина е паркирана на улица „Юрий Гагарин“ в пернишкия квартал „Изток“.

Авторът на публикуваните в интернет снимки на пернишкия „Москвич“ е написал към тях: „Гледам че родното творчество малко куца и бутам едно рамо в тази посока с див пернишки звяр! За съжаление не открих собственик инак нямаше да пропусна да се снимам в него.“. За чудо или не това е пернишката действителност, но си я харесваме такава каквато е, защото си е наша и не ни интересува много мнението на тези, които не я харесват.

Източник: ZaPernik

Един коментар по “ИЗБИВА РИБАТА! Вижте най – окичения пернишки звяр!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *