Идеалния бюст бе определен с математическа формула

Мишел КийгънЗвездата на британския телевизионен сериал „Коронейшън стрийт“ Мишел Кийгън спечели титлата „Пазва на годината“ въз основа на формула за съвършен бюст, пише в. „Сън“.

22-годишната едрогърда красавица бе избрана за носителка на почетната титла след анкета на „Уондърбра“ сред 1000 британки. Титлата е присъдена въз основа на следната математическа формула за божествени гръдни пропорции:

– дължина на цепката на гърдите – 5 сантиметра;

– дължина 15 сантиметра от основата на брадичката до началото на бюста;

– идеална кръгла форма на гърдите.

За целите на проучването на дамите са били показани серия от снимки и мерки, според които

те са избрали 34D за идеален размер на сутиена.

Над една четвърт от участничките смятат, че най-забележителни гърди е имала холивудската легенда Мерилин Монро.

Досега носителкаа на титлата „Пазва на годината” бе телевизионната водеща Холи Уилоуби. Тя отдавна приковава погледите на цялата нация. Или поне на тези, които са пред телевизорите и гледат предаването Тази сутрин (This Morning). 31-годишната тв също отговоря на всички изисквания за красота на бюста.

Преди време друго проучване показа, че почти всички мъже обръщат внимание първо на гърдите по време на романтична среща. „Няма място за коментари, открай време женският бюст е магнит за мъжките очи. Очите са на второ място, следвани от усмивката. Чак след това господата обръщат внимание на ръцете и дължината на ноктите. Не на последно място силният пол се интересува от чувството за хумор. Наличието или липсата му могат да повлияят на мнението на момчето“, уверени са експертите.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *