Иван Ласкин към абитуриенти: Невъзпитани идиоти малоумни!

Абитуриентски кючек

Абитуриентски кючек потресе Иван Ласкин

Иван Ласкин избухна срещу поведението на младите хора в България и в типичния за него емоционален стил нахока абитуриенти, друсали мазни кючеци на площада пред църквата „Св. Александър Невски”. Справедливото възмущение на не по – малко скандалния актьор изгря върху страниците на социалната медия „Фейсбук”, където той написа:

„Потресен съм!!! Такова нещо не съм вярвал, че някога може да се случи. Сега минах пред „Св. Александър Невски” и на площада отпред видях абитуриентки да тресат гадните си и отвратителни увиснали цици в ритъма на гнусна, долна чалга. Изроди, това е Храм, това е площад, на който сме освещавали и освещаваме Бойните знамена на България!!! Това е площада на Духовната семинария, там е погребан Иван Вазов! Площадът на който гори Вечният огън в памет на загиналите български Герои”, написа Иван Ласкин.

Иван Ласкин„Защо не си изпекохте и едно чеверме на Вечиня огън, невъзпитани и малоумни идиоти. Не ги ли е срам майките и бащите ви заради това! Да ви кажат как трябва да се държите на такова свято място. Аз плача, защото тази страна си ОТИДЕ!!! България вече не съществува”, написа още той.

За съжаление, по наше мнение становището на Иван Ласкин е напълно вярно. Младите хора на България умишлено са учени от господстващата политическа класа да живеят с ориенталски, вместо с европейски манталитет. За чалга се дават милиони левове държавни пари (спомнете си случая с двата милиона на „Пайнер”), а науката и високото спортно майсторство са низвергнати поради нечия прищявка.

Източник: skandalno.net

Един коментар по “Иван Ласкин към абитуриенти: Невъзпитани идиоти малоумни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *