Ивана към Преслава: Спри да слабееш, ще се поболееш!

ПреславаРязкото отслабване на Преслава притесни не само приятелите и феновете на певицата, но и нейни колежки. Една от грандамите на поп фолка Ивана също отправи призив към изпълнителката да спре да слабее.

В свое интервю певицата изрази загриженост към слабостта на Преслава. И сподели, че от личен опит знае колко е опасно така да се отслабва, предават от kliuki.ws. Ивана сподели, че е спазвала безумни диети в желанието си да се поддържа стройна. Резултатите са повече от неприятни — певицата развива сериозни проблеми с бъбреците и си навлича куп неприятности със здравето.

Ивана признава, че е харесвала много повече Преслава, когато не е приличала на тапициран скелет. Певицата била очарована от факта, че колежката изглежда толкова по-млада и с по-детски вид, преди така да отслабне. Ивана сподели, че не одобрява решението на Преслава да се тормози с диети по този начин и я посъветва да се вземе в ръце и да спре да слабее.

Певицата на народа не пропусна да клъвне и колежката си Глория относно поведението й като майка. Ивана заяви, че никак не одобрява, че Глория е позволила на дъщеря си да си уголеми устните.

Изпълнителката сподели, че не би позволила и на собственото си дете да прави това. И припомни, че докато те се опитват да забавят хода на времето с ботокс, силикон, хиалурон и други вещества, то децата им няма нужда да се обезобразяват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *