Зрители скочиха в ефира на bTV: Извинете се!

БТВ„Извинете се! Въртяхте един месец някакъв текст на екрана вместо програмата, а сега пуснете лого „Извинявайте“. Това призова бесен зрител водещите на Тази сутрин Ани Цолова и Виктор Николаев. Фенът на телевизията очевидно не бе успокоен от това, че от два дни телевизията вече се върти по „Булсатком“. Споразумението между оператора и bTV бе постигнато след намеса на правителството. Вашата алчност ви пречеше да постигнете по-рано разбирателство, безобразие е, възмути се още зрителят.

За да се измъкнат от ситуацията, водещите се опитаха да омилостивят ядосания човек. Извиняваме се, ако от нас е зависело това програмата да бъде пусната, каза Виктор Николаев.

Друг зрител избесня от сутринта на силните реклами по телевизията,  наричайки ги музикални паузи. Ако може по-тихо да ги пускате, изрепчи се гражданинът.  Силата на звука на рекламите поставян многократно проблем, но засега няма решениете да бъдат намалени до нормалния звук, който зрителят е избрал с дистанционното.

Източник: БЛИЦ

2 коментара по “Зрители скочиха в ефира на bTV: Извинете се!

  1. Заслужавате да не сте гледани повече а такава телевизия няма работа в БЪЛГАРИЯ то и стигат останалите който я изнудват

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *