Зона 51 – военен обект или база на извънземни?!

Зона 51Зона 51 е едно от онези места, за които има безброй теории и никой не знае колко от тях са верни.

От десетилетия Зона 51 се свързва предимно с конспиративни теории за НЛО и извънземни, като дълго време правителството на САЩ отказваше да признае съществуването й.

Базата и всичко, което се случва в нея е строго секретно, всички , които работят там пътуват с чартърен полет, сградите нямат прозорци, периметърът е изпълнен със сензори, които отчитат и най-малкото движение.

Съществуването на Air Force Flight Test Center Detachment 3, както е известна Зона 51 е признато след като руснаците правят сателитни снимки на мястото и правителството на САЩ няма избор, освен да обяви официално, че има такъв проект.

Смята се, че секретността на територията се дължи на факта, че там се правят опити с извънземни и дори има база на извънземни на територията на базата. Освен това,редица конспиративни теории свързват Зона 51 с мощна свръхестествена активност. Докладвани са редица случаи на мистериозни светлини, които кръжат около Зона 51, за които няма обяснения .

Някой от най-честите теории свързани с това какво се случва в Зона 51 са свързани с това, че правителството на САЩ създава там средства за контрол на климатичните промени, технологии за пътуване във времето и телепортация, съхранение и изследване на НЛО и извънземни, анализ на мъртви и оцелели извънземни от разбили се НЛО.

Една от най-революционните теории свързани със Зона 51 е това, че там се работи по проект за създаване на единно световно правителство .

Най-голям интерес всъщност предизвиква високото ниво на секретност на Зона 51, което води до развихрянето на въображението на всички любители на конспиративните теории. Тъй като в природата на човека е да бъде любопитен, то една затворена врата, до която няма достъп винаги предизвиква силен интерес…дори и зад тази врата да се правят торти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *