Зверско! Циганин намушка млада жена в корема

КримиПотресаваща трагедия се разигра в столичния квартал “Бояна” в късния петъчен следобед. Младо момиче на 19 години, с инициали К.Т., е било нападнато в дома си и зверски намушкано от мъж от ромски произход. Зверството се случило към 16.30 вчера, когато непознатият позвънил на вратата в дома на девойката.

По непотвърдена информация, след като тийнейджърката отворила, циганинът попитал за желязо за продаване. След разменените няколко реплики обаче непознатият извадил нож и го забил в корема на девойката, след което избягал. Полицията все още работи по следите, за д залови извършителя. Не е ясно какво е провокирало мъжа да нападне по този зверски начин тийнейджърката.

Самата К.Т. в момента се намира във ВМА, където лекари се грижат за състоянието й. Въпреки прободната рана и загубеното солидно количество кръв, състоянието на девойката е стабилно. Лекарите са категорични, че момичето е извадило невероятен късмет, тъй като острието на ножа е засегнало само кожата и е минало на милиметри от жизненоважните органи.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *