Заформи се коалиция ПЕС-ФЕС-БЕС

Карикатура ПЕС-ФЕС-БЕСБойко Борисов: БСП и ДПС са една партия , като знаем и агентурното им минало и как се държат  сега – това става видно. 200 хиляди гласа на ДПС са отишли при БСП. Борисов пак надцака противниците си. Днес, след излизането от срещата при президента, той зададе логичния въпрос: щом БСП,ДПС, Атака  не искат да се касират изборите, значи ги признават за законни.
Генерала е забранил на своите депутати да говорят с представители на БСП и ДПС, за да не започнат спекулации, че ще минат на страната на новата Тристранна Коалиция, защото в неспиращия черен пиар и това може да се използва като аргумент срещу партията му. Защо е възможно това?! Защото на ДПС и БСП не им стига само един глас, за да направят мнозинство от 121 гласа за подкрепа на общо правителство. Да искат този глас от Атака публично е много конфузно – Волен нали все се бие в гърдите, че е срещу ДПС и Турция, а пък Станишев, който е председател на Партията на европейските социалисти (ПЕС), няма как да обясни, че се съешава с бесните националисти на Сидеров.
Бойко предположи, че от Атака ще разиграят някакъв цирк, може от групата да се самоотлюспят двама-трима, които да подкрепят правителството на Орешарски.

Борисов ще предложи правителство на малцинството от добри професионалисти, защото дължи това на своите над 1 милион избиратели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *