ЗАТВАРЯТ ШИПЧЕНСКИЯ ПРОХОД ЗАРАДИ РАЛИ ДНЕС И УТРЕ

pYT BGNES

По време на състезанието трафикът ще бъде пренасочен през Прохода на Републиката

Днес, от 9:30 ч. до 19:30 ч., и утре – от 7:30 ч. до 17:30 ч., ще бъде ограничено движението през Шипченския проход – път I-5 Габрово – Шипка в участъка от 155-ти до 183-ти км. Спирането на трафика е за провеждането на автомобилното планинско състезание „Шипка – Дамасцена 2018“, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Пътуващите от Габрово към Казанлък МПС ще се насочват към Прохода на Републиката от кръстовището с път III-552 Трявна – Белица – Вонеща вода до път II-55 Проход на Републиката и след това по подбалканския път I-6 до Казанлък и обратно;

За пътуващите от Велико Търново към Казанлък трафикът ще се отклонява при разклона за град Дебелец по път II-55 Прохода на Републиката и след това по път I-6 до Казанлък;

За пътуващите от Стара Загора до Велико Търново движението ще се отклонява на пътен възел „Мъглиж“ на подбалканския път I-6 в посока път II-55 Проход на Републиката – Велико Търново.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват поставената сигнализация и указанията на „Пътна полиция“.

Движението на моторните превозни средства по път I-5 (E85) ще бъде възстановено след 19:30 ч. днес и след 17:30 ч. утре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *