Застрахователи: Депутатите са потрошили автобуса, за да вземат пари от каското

АвтобусИстината за белия автобус на жълтите павета най-после излезе на бял свят и засрами всички черногледи коментатори, съзряли в екшъна сложен „червен” сценарий за дестабилизиране на държавата.

(В горното изречение има много цветове, защото решихме, че така словото става по-художествено.)

Застрахователи разкриха, че автобусът е потрошен от неколцина депутати, които са в комбина с шофьора. Неговият шурей държи автосервиз и заговорниците планирали да си поделят разликата между себестойността на ремонта и парите, които застрахователят ще даде. Сумата не е голяма, но за депутатите е нещо като безусловен рефлекс и въпрос на чест да участват при всеки сгоден случай в някакви схеми. Още повече, че всички „червени” парламентаристи изповядват религията „пари – далавера – пари прим”.

„Шофьорът дойде на оглед за щетата и каза, че е паркирал буса пред Рилския манастир. Когато миряните се върнали от разходката в светата обител, всички били потресени от нанесените щети… Явно разчиташе на нашето умиление, но ние все пак сме застрахователи, а не последователи на Майка Тереза. Освен това гледаме редовно новините по телевизора и веднага разпознахме буса” – заявиха с гордост застрахователите на депутатското возило.

Политически некоректни анализатори побързаха да намекнат, че главен инициатор на измамата е новоназначеният депутат Бат’ Сали, но Не!Новините не разполага с факти по този въпрос и тактично ще замълчи, докато световните агенции не потвърдят хипотезата.

Източник: nenovinite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *