Заснеха загадъчно летящо тяло в небето над Акапулко (ВИДЕО)

НЛОМистериозното летящо тяло се различава от самолетите по своята форма и издълженост на крилата, неидентифицираният летателен апарат се появил на 18 април, часове след унищожителното земетресение

Загадъчно летящо тяло заснеха в небето над Акапулко. Мистериозното летящо тяло се различава от самолетите по своята форма и издълженост на крилата, неидентифицираният летателен апарат се появил на 18 април, часове след унищожителното земетресение, предават от chudesa.net.

В информацията за това тайнствено явление се казва, че броени часове след мощното земетресение, което разлюля територията на Мексико с магнитуд от 7,2 по скалата на Рихтер и с епицентър на 36 км в северозападна посока от градчето Теспан де Галеана, в небето над мексиканския град бил забелязан мистериозен летящ обект.

Това загадъчно тяло е било забелязано в небето северозападно от Акапулко, където хиляди миряни се бяха събрали, за да почетат милостта на Бога за най-великия празник за всички християни – Възкресение Христово.

Според някои от очевидците, това е истински космически кораб на извънземни, които са посетили Земята. Те отрекоха версията, че това летящо тяло е нещо, което се управлява с дистанционно управление, тъй като скоростта, която развива е много висока, а и формата му е изключително странна.

Това странно космическо тяло, за което се смята, че е НЛО, се движи с остри краища, които сочат напред, а не назад, както е при изглед от земята на самолетите.

Какво мислите вие за това мистериозно тяло, което прорязва небето над Мексико?. Дали не е възможно, поради ужасяващото мощно земетресение този космически кораб да е излетял в небето, преценете сами. А сега вижте и самото видео, което ще ви порази със сигурност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *