Заради чаша урина в лицето на Русата Златка станал боя в Несебър

Русата ЗлаткаЧаша урина, която била плисната в лицето на Златка Райкова, станала причина за мелето между мутрите в несебърската дискотека “Час пик” в събота през нощта.

Дясната ръка на Митьо Очите – Стамбата стоял в едно от сепаретата с общински съветници от Несебър, а в съседното бил Камен Куката със Златка и компанията си. Хората на Очите се заяждали с хората на Куката, но плевенският бос не им обръщал внимание.

Стамбата накарал диджея да поздрави Златка с думите “За Златка – най-добрата свиркаджийка на Балканите”. Водещият се изплашил от поръчания поздрав и се скрил в тоалетната. След него се засилил друг човек на Митьо Очите, влязъл в тоалетната, излязъл с чаша, пълна с урина и я плиснал в лицето на плеймейтката.  Тук вече Куката не издържал и ударил нахалника, а минути по-късно из цялато заведение хвърчали чаши, бутилки и столове.  Стамбата налетял с бутилка уиски и я счупил в главата на Куката. Негов гард наистина държал мачете и всички останали с впечатление, че оръжието е влязло в употреба. Куката паднал облян в кръв, гардовете му извели опиканата Златка, а боса си закарали по спешност в МБАЛ Бургас да го позакърпят. След като получил първа помощ, босът помолил да бъде изписан. Негови верни хора го закарали в болницата в Плевен, където лекарите продължили лечението му.

Цялата случка в бара се случила пред очите на общински съветници и други градски първенци, които смаяно гледали боя. Митьо Очите не присъствал, но всички знаят, че той има сметки за разчистване с Куката.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *