Започва национална подписка за свалянето на правителството на Орешарски

национална подписка за свалянето на превителството на ОрешарскиПризивът е изпратен до централите на всички партии, които са срещу правителството на БСП, ДПС и „Атака”, до неправителствените организации и други.

Започва национална подписка за свалянето на правителството на Пламен Орешарски от днес, 10 септември, се посочва в призив „към всички партии и български граждани”, разпространен от участници в антиправителствения протест.

„От името на протестиращи граждани от София, Благоевград, Пловдив, Нова Загора, Перник, Дупница, Гоце Делчев, Сливен и други градове на страната, призоваваме всички партии, български граждани, които са за незабавна оставка на правителството на Пламен Орешарски, да се подпишат в стартиращата национална подписка за сваляне на антибългарското правителството БСП, ДПС и „Атака”. Призоваваме всички, които са за незабавна оставка, и за истинско подобряване на живота на българските граждани, да се включат в подписката, която започва във всички градове на страната. Нека, със събраните подписи, да покажем на управляващите в светлия Ден на Независимостта на България – 22 септември, че не ги искаме”, се казва още в призива.”

Призивът е изпратен до централите на всички партии, които са срещу правителството на БСП, ДПС и „Атака”, до неправителствените организации и други.

Източник: Bulgaria-news.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *