ЗАД „АРМЕЕЦ” ПРЕДЛАГА ИМУЩЕСТВЕНО ЗАСТРАХОВАНЕ С ЛЕТНИ ОТСТЪПКИ ДО 50 %

800x600_Armeec_Summer2016

Защита на дома само за 10 лв. и отстъпка за липса на щети

Застрахователна компания „Армеец“ дава старт на традиционната си лятна промоция по имуществено застраховане. Всички клиенти на дружеството могат да осигурят защита на своя дом, като сключат застраховка „Защитен дом“ с 45% отстъпка от тарифата за периода от 01.06.2016 г. до края на септември. Минималната застрахователна премия е 10 лв.

Потребителите могат да се възползват и от отстъпките на ЗАД „Армеец“ за липса на щети, комплексно застраховане, еднократно плащане на премията и при самоучастие. Така общият сбор на приложените отстъпки може да достигне 50%. Всички полици, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, запазват преференциите при подновяване на застраховката „Защитен дом“ на следващата година.

Продуктът е разработен така, че да осигури пълно застрахователно покритие на жилищни, вилни и стопански сгради, включително направените в тях подобрения, общо обзавеждане и лични вещи, битови електроуреди – аудиовизуална и електронна техника, стопанско имущество, произведения на изкуството и други. От застрахователното дружество са убедени, че широкото покритие на застраховката „Защитен дом“ и ниските й премийни ставки дават най-добрата възможност за защита на имуществото от непредвидени събития като пожар, мълния, природни бедствия, аварии на ВиК, късо съединение, токов удар, вандализъм, кражба чрез взлом, кражба с техническо средство, грабеж и много други всекидневни рискове и опасности.

ЗАД „Армеец“ предлага и допълнителни улеснения за клиентите си. За сключване на застраховка „Защитен дом“ не се изисква нито първоначален оглед на дома, нито документи за собственост, а при застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом”, „Кражба с техническо средство“ и „Грабеж“ до 4 000 лв. не е нужен предварителен опис.

Застраховката се сключва във всички офиси на компанията в цялата страна, както и при застрахователните посредници, които работят със ЗАД „Армеец“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *