Загадъчен сигнал?! Самолети и кораби търсят мистериозно изчезналия Боинг

мистериозно изчезналия БоингЗагадъчен сигнал преобръща търсенето на мистериозно изчезналия Боинг. Вчера бе засечен странен сигнал, за който се смяташе, че идва от черните кутии на безследно изчезналия Боинг, в издирването му се включи и режисьорът на филма „Хобит“ и „Властелинът на пръстените“ – Питър Джаксън. Той предостави своя личен, свръхзвуков самолет, с който да бъде продължена мисията по издирване на аероплана, разкри радиостанция „Нова Зеландия“, предават от chudesa.net.

По последна информация в издирвателната операция са се включили 10 военни самолета и един граждански, които да претърсят територията на Индийския океан, където се очаква да бъдат намерени останките от мистериозно изчезналия Боинг. В тази акция се е включил и самолета G650 на Питър Джаксън, с марката „Гълфстрийм“, който представлява високоскоростен и дългообхватен джет. Неговият капацитет е на борда му да се возят 4 членове на екипажа и до 8 пътници. Той може да прелети внушителното разстояние от 7 000 мили, без да прекъсва полета си.

Цялата издирвателна операция по търсенето на безследно изчезналия Боинг е поета от самолети и кораби, които претърсват зоната, от където вчера бе получен нов загадъчен сигнал, за който се смята, че е дошъл от черните кутии на самолета, пише АФП.

Ангъс Хюстън, шеф на координационния център, сподели, че целият ресурс на военновъздушните сили на Австралия е включен в тази операция и внимателно се претърсва цялата зона за нови акустични звуци и сигнали, идващи от мистериозно изчезналия Боинг, по подобие на тези, доловени от китайския кораб вчера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *