Журналистка от медия на Делян Пеевски загуби работата си…заради неподчинение!

Елена КириловаМомичето остава безработно, отказала да пише за Волен Сидеров в положителна светлина.

Грандиозен скандал се вихри в социалната мрежа Фейсбук от няколко дена. Журналистка от новинарски сайт, собственост на Делян Пеевски, е загубила работата си заради личните си политически убеждения. Случката се е разиграла миналата седмица. Елена Кирилова, работеща в онлайн медията, е получила задача да отрази гостуването на Волен Сидеров в предаването на Лора Крумова.

Припомняме ви, че лидерът на “Атака” гостува в предаването на бТВ “Тази събота” на 8 юни. Разговорът между него и водещата Лора Крумова обаче прерасна в скандал, в който Сидеров се нахвърли на водещата, съветвайки я да си стои вкъщи и да домакинства.

Елена Кирилова е загубила работата си заради политически убеждения.

От своя страна Крумова заяви, че Сидеров се е опитвал да изнудва медията.

След въпросното предаване Елена Кирилова получава задача да отрази гостуването на депутата. По нейните думи обаче шефовете й изискали от нея да представи Волен в положителна светлина. Кирилова отказала да се подчини и директно уведомила началниците си, че напуска и не желае повече да работи за тях.

Постъпката й взриви онлайн обществото, а форумци се надпреварват да поздравяват младата жена заради постъпката й.

Източник: razkritia.com

2 коментара по “Журналистка от медия на Делян Пеевски загуби работата си…заради неподчинение!

  1. Стига сте прокламирали, че е отказала защитавайки политически интереси.
    Елена отказа, защитавайки истината и своето име. Един от малкото професионалисти в областта, за когото сега никога няма да има работа в медиите отново!
    Спрете да нагнетявате обстановката! Случилото се няма нищо общо с партийни и политически интереси, а с професионализъм и чест.

  2. Евалата на момичето!!!! Само не мога да разбера защо изкривявате така нещата?!??!?!?!? Не може в заглавие да сложите гръмкото „загуби работата си“, а в края на статията да стане ясно, че реално сама е решила да напусне? После ходи да докажеш, че медиите не изкривяват реалността!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *