Жорж Ганчев: Слави е плевенски селянин, Сашо Диков – тиква!

Жорж ГанчевОценки и квалификации размаха в ефир бившият лидер на Българския бизнес блок Жорж Ганчев. Той наплю и замеси в интервюто една дузина политици, водещи и журналисти, с което предизвика усмивката на водещите. Сега в апаратната наддават кой пръв ще се обади за право на отговор, коментира водещата Ани Цолова. По време на 37-ото и 38-ото НС ни ограбиха, синьо-червената мъгла ми разби парламентарната група, защото бях различен и непоносим, защото не съм живял в соца, смята Ганчев. Но аз разрязах с нож червено-синята мъгла, допълни той.

Сега е много тежък момент за отечеството, защото всеки трябва да даде своята дан. Някакъв фашизоид и комплексар от Ямбол иска да ръководи крайната десница, при мен беше точка в пейзажа този Болен Лидеров, заяви Ганчев. На въпрос как ще коментира факта, че Атака е четвърта политическа сила, Ганчев каза, че това го касае колкото войната в Занзибар.

Мен ме интересува въпроса с бедността и факта, че българите ще останат малцинство. Аз съм щастливото овчарче и имам всичко под слънцето, защото се гордея с постиженията на народа си, продължи Ганчев.

Някакъв селянин от Плевенско има предавания вече 20 години в тази телевизия и ме нарича луд, заяви политикът, визирайки Слави Трифонов. Той атакува и Сашо Диков, който го осмя заради клип на магазин за мобилни телефони, в която пее с шапчица на Дядо Коледа и пее „Ла бамба“. Абе, тикво, как може да не си разбрал клипа, усмивката трябва да побеждава винаги, посочи Ганчев.

Ганчев цитира доклад от САЩ, според който турците и циганите ще превземат страната ни. Това е еволюция на мърлявостта на хората, които ни управляваха некадърно, заяви лидерът на Националното патриотично обединение.

Едно дребно човече Мирослав Боршош сега ми открадна сценария за филм, каза Жорж и разкри че става въпрос за филма „Недадените“, който бил откраднат от неговия сценарий „Да живееш и да умреш“. Той определи конференцията на ГЕРБ като гьобелсови демонстрации на фона на потресаващата криза. Бойко Борисов се държи като Мусолини, а той беше обесен надолу с главата заедно с любовницата си, каза Ганчев. Крилатата му фраза „Не ме гледай умно, българино“ сега би звучала така: Ще се смея много, българино, ако не забележиш НПО-Национално патриотично обединение, посочи политикът-актьор, сценарист, режисьор и продуцент от Холивуд.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Жорж Ганчев: Слави е плевенски селянин, Сашо Диков – тиква!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *