Живата кукла „Барби“ отново под венчилото?! (СНИМКИ)

Валерия ЛукяноваВалерия Лукянова е една от най-коментираните жени в медийното пространство. Украинката успя да се прочуе в цял свят с манията си да заприлича на жива кукла Барби. И по-конкретно, с факта, че успя да го постигне. Естествено, с цената на множество пластични операции.

Любопитното е, че макар да иска постоянно да бъде в светлините на прожекторите с визията си, моделката пази повече от ревниво личния си живот. За изненада на голяма част от феновете, Валерия е… омъжена! Украинката се е врекла във вечна вярност на сънародника си Дмитрий Шкрабов още преди години. Церемонията обаче е била изключително скромна, а според близките й, Валерия дори не е била облечена в булчинска рокля.

Изглежда украинката е решила да поправи това, коментират феновете. В личната си страница във Фейсбук Лукянова публикува снимки, на които изглежда облечена в булчинска рокля. Нещо повече, на кадрите Валерия е застанала под арка, приготвена за младоженци! Дали пък Живата Барби не е решила да се венчае повторно за съпруга си, този път по всички правила на традицията, чудят се форумци? Или снимките са от поредната фотосесия на моделката? Предстои да разберем.Живата кукла Барби

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *