Живата Барби станала жертва на озлобени родители

Етикети: , , , , , ,

Живата БарбиВалерия Лукянова, нашумяла като живата Барби, твърди, че е жертва на омразна кампания, полицията разследва сговор на майки, които искад да предпазят дъщерите си от анорексия

Живата Барби беше зловещо пребита от хора, които не я харесват. Свръптънката украинска моделка твърди, че е жертва на продължаваща вече 2 години интернет кампания на злоба и омраза – пише „България днес”. 29-годишната Валерия Лукянова е нападната от двама мъже, когато се прибира една вечер в дома си в Одеса. Биячите я причакват в тъмното пред входа на дома й и бързо й нанасят няколко удара в лицето. Популярната руса манекенка е обезобразена и в момента се лекува в болница в черноморския град – информира изданието, като се позовава на в. „Дейли мейл”.

„Не казаха нищо, нито се опитаха да ме оберат. Ако не беше съседът ми, който се появи изневиделица, не знам какво щеше да стане и дали въобще щях да съм сред живите” – споделя премеждието си Лукянова. По думите й нападението е резултат от жестоката кампания, която се води срещу нея в интернет. Откакто стана световноизвестна заради приликата си с куклата Барби, украинката получава безброй критики, обиди и дори директни заплахи. Много нейни сънародници не понасят успеха й и я смятат за празноглава блондинка, която пилее огромни сума за глупавата цел на живота си – да заприлича колкото се може повече на емблематичната кукла. В последните дни в украинските форуми се разпростанява слухът, че Валерия не е пребита, а се подлага на нова доза пластични операции.

Валерия Лукянова

„Скалпелът е виновен за превръзките и състоянието на Лукянова” – коментира зложелатели. Тя обаче категорично отрича това.
Има версия че манекенката може да е пребита заради лошия пример, с който заразява младите момичета, които гладувайки, стигат до анорексията. По случая обаче работи следствието в Одеса.
Според специалисти, за да се превърне в живата Барби, подобренията по фасадата на Валерия включват увеличаване на бюста, оформяне на носа, разширяване на очите, премахване на ребра, за да бъде с тънка талия, инжекции ботокс за опъване на кожата, инжектиране на филъри в устните и увеличаване на скулите със силикон. Сами преценете дали си струва да се плати такава цена за приликата с кукла, пък била тя и Барби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *