„Живата Барби” направо плаши хората без грим! (ВИДЕО)

Валерия ЛукяноваУкраинката Валерия Лукянова, която се подложи на десетки операции, за да заприлича на любимата на милиони момиченца по света кукла Барби, публикува видео в профила си в Youtube видео, което бе разпространено из социалните мрежи изключително бързо.

На въпросното видео се вижда как живата Барби се разхожда из плажа, без грим, което е твърде необичайно за нея.

Само в разстояние на три дни, видеото е събрало повече от 2,4 млн. гледания.

Преобладаваща част от потребителите, изгледали видеото го определят като „най-странното досега“, предават от razkritia.com.

Някои са по-крайни в коментарите си, заявявайки, че Валерия Лукянова прилича на извънземно.

Припомняме, че живата Барби не се спря с това само тя да изглежда като любимата кукла и подложи цялото си семейство на пластични операции. Сега всички те изглеждат като детски играчки.

Украинката споделя, че основните й ежедневни занимания са свързани с духовно извисяване и медитация.

Тя полага неимоверни усилия да привлече към това занимание всички около нея и заявява, че когато човешкият дух успее да напусне физическото си тяло, може да посети всяко едно място по света.

Преди известно време, когато снимките на младата украинка Валерия Лукянова, по-известна като живата Барби заляха мрежата, видът й предизвика истинска истерия у представителките на нежния пол и най-вече сред тийнейджърките.

Хората си задаваха въпроса (при това съвсем основателно) дали изобщо е възможно да съществува такъв човек, предвид, че неотдавна учените излязоха с твърдението, че куклата Барби не може да съществува реално или поне не с пропорциите, с които е създадена. Валерия обаче обори твърденията им и тя е истинското живо доказателство, че това е възможно.

Друг е въпросът на каква цена.

Самата „Мис България 2009” – Антония Петрова в определен момент се бе умопобъркала до такава степен, че бе заявила, че възнамерява да премахне две от ребрата си, за да се доближи до мерките на куклата Барби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *