Жени, никога не правете това в секса!

Жени, никога не правете товаГнусните навици на мъжете ги знаем. Това няма да ни попречи съвсем скоро да обърнем специално внимание и на тях, но нека първо опитаме да се вгледаме в себе си.

Нашите специфични полови белези ни правят жени, но се изисква още много, за да бъдем дами. Поговорихме си надълго и нашироко с мъжете, за голяма част от които отдавна сме разбрали, че съвсем не са чак толкова „отвратителни“. И установихме следното: те също имат от какво да се оплачат. Не един или двама от събеседниците ни споделиха, че са попадали на „дами“, които завинаги са променяли представите им за „уж спретнатия и нежен пол“.

Най-притеснителното беше, че открихме доста общи мотиви в разказите на ужасените ни събеседници. Решихме да ги съберем на едно място, пък дано някой се замисли и реши занапред да обръща по-голямо внимание на поведението и хигиенните си навици.

Преди секс

1. Почистихте ли падналите косми в банята?

Не забравяйте, че когато говорим за секс, партньорът ви рано или късно ще стигне и до това помещение. А едно от нещата, които най-много могат да го погнусят, са космите в канала, по мокрите плочки, или по небрежно изоставената ви четка за коса.

2. Почистихте ли космите в интимната си зона?

Този въпрос е уловка. Всъщност се оказва, че голяма част от мъжете не държат чак толкова на пълното обезкосмяване. Някои дори казват, че им се струва гнусно жените да изглеждат като „голи охлюви там долу“. Но тази тема вече сме я обсъждали подробно. В случая е далеч по-наложително да отбележим, че е грешно основната мисъл на една дама, преди да си легне с някого, да бъде свързана със състоянието на „срамните“ ѝ косми. Много по-важна е цялостната интимна хигиена, която трябва да бъде безупречна, независимо дали имаме мъж в живота си или не.

3. Не е нужно мъжете да виждат тампони и дамски превръзки!

Съвременният мъж би трябвало да се е научил спокойно да приема мисълта за женското кървене веднъж месечно. Това обаче не означава да му навираме в лицето санитарните веществени доказателства за този процес. Докато почиствате космите от банята, огледайте се и за забравени опаковки от тампони или дамски превръзки. Надяваме се, че няма нужда да уточняваме – наличието на използвани такива пък ще направи най-грозното впечатление на света!

По време на секс

1. Свалихте ли чорапите си?

Женското оплакване от мъжете, които не си събуват чорапите по време на секс, е отдавна известно. Само че се оказва, че този „грях“ се случва и на нежния пол. Така че не забравяйте – не можем да изискваме нещо, което самите ние не спазваме. Преди да се озовете в леглото, се отървете от хавлиените или вълнени чорапки. А ако ви липсват твърде много, заменете ги с найлонови такива с жартиери. Те са добре дошли!

2. Внимавайте с хапането и близането!

Разбира се, в повечето случаи то е възбуждащо и направо необходимо. Но ако все още не сте опознали предпочитанията и ерогенните зони на партньора си, подхождайте предпазливо. Спрете конкретната си дейност в мига, в който усетите, че се чувства дискомфортно. Опитайте се да разчитате реакциите, вместо да го чакате да ви направи излишна забележка.

3. Забранените думички

По принцип няма такива. Все пак имайте предвид, че не на всеки мъж ще му стане приятно, ако наблягате на това каква „мръсница“ сте още от първия път. Или ако приказките ви по време на секс са твърде агресивни. Дори да имате нужда от такива неща за пълна възбуда, изчакайте връзката помежду ви да се разгорещи и чак тогава го изненадайте.

4. Забранената зона

Вероятно сте чували, а и ние сме обяснявали, че мъжете ни си имат нещо като съответствие на G-точката. За зла участ обаче, това местенце се намира тъкмо в ануса – зона, по отношение на която хетеросексуалните представители на срещуположния пол са особено чувствителни. Затова, дори да изгаряте от желание да му доставите прословутото максимално удоволствие, не предприемайте нищо без предварителен, уж небрежен разговор.

 След секс 

1. Цигара в леглото

Не забравяйте, че за един непушач вашата „манна небесна“ след секс може да се окаже убиец на настроението. В такъв случай не е задължително да се лишавате от любимото си пушене, но поне излезте на терасата.

2. Разговори на емоционални теми

Не, не се шегуваме – наистина имаше мъже, които определиха тази наша склонност като „гнусна“! Техният пол просто не е устроен така, че да изпада в сантименталности след секс. Особено, ако връзката ви не е силна и подчертано романтична. Нищо не ни пречи да потиснем желанието си да попитаме „Обичаш ли ме?“ със сълзи на очи. Самите ние ще си изкараме остатъка от вечерта много по-добре, ако просто си лежим със спомена за страхотния секс.

3. Измихте ли се?

Да, знаем – има мъже, които се възбуждат от мисълта, че телесните им сокове си стоят необезпокоявано по вашето тяло. Други обаче изобщо не се чувстват очаровани от тази мисъл. Затова, освен ако партньорът сам не ви попречи с мрънкане да станете от леглото, по-добре отидете в банята и си вземете душ.

И не забравяйте: най-важното е да правим всички гореописани неща за самите себе си, от себеуважение, а не толкова заради кавалера в леглото!

Източник: jenite.bg

Един коментар по “Жени, никога не правете това в секса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *