Жени Калканджиева: Да ви еб@ в къртиците – искам да си ходя!

Жени КалканджиеваЖени Калканджиева е следващата звезда, която доброволно ще напусне риалитито “Къртицата”.

Бившата манекенка е поставена под силен психологически тормоз от останалите участници, които се съмняват, че тя е предателят. Те се събират на групички, изолират я, не й говорят. Причината е, че водещите й казаха, че няма право да говори с другите, докато не й изчете цялото наказание, а тя няма как да го обясни на играчите и да им признае, че е заповед.

От своя страна другите си мислят, че тя се надува, че се опитва да ги дразни, че е Къртицата но не й пука, защото продуцентите ще я оставят до края. Те също я наказаха с мълчание, а зад гърба й непрекъснато валят подмятания или я следят бдителни или иронични погледи. Жени КФактът, че тя пренесе най-малко камъни, я направи най-подозрителна в очите им, а обяснението й бе, че беше първа и не прецени колко да се натовари, а втората причина, че има дископатия и рискува да влезе в болница, след ненужния подвиг.

В момента участниците не знаят колко грешат и как с помощта на продуцентите ще изгонят поредния невинен. Жени сама е говорила с Иван и Андрей и е помолила да използва точката в договора си, която й дава право да напусне по собствено желание, вероятно лишавайки се от част от хонорара си. Жени споделила и със съпруга си, че не е очаквала да се бори едновременно с играчите и с капаните, които й поставят самите режисьори.

Принудата да мълчи я прави изкуствена изкупителна жертва на останалите. От една страна има забрана да говори, от друга всички се нахвърлят срещу нея, а тя не може да се отбранява. Играта е много подла и тук би могъл да издържи само някой с железни нерви, а моите не са. С риск да загуби целия си хонорар, Калканджиева ще си тръгне. Не е ясно само как ще бъде замазано това пред зрителите и представено в захаросан вариант. В случая поне стана ясно защо Жени избухна срещу Миглена и я призова да си скъса дипломата на психолог. И явно Миглена не е никакъв психолог, щом първа я нарочи.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *