Жена живее 48 години с куршум в главата

Чжао62 – годишна жена изненадващо разбра, че в продължение на 48 години е живяла с… куршум в главата си.

62 – годишната китайка Чжао от провинция Ляонин страда в продължение на дълги години от тежко главоболие, което така и не успява да излекува. Освен това носът ѝ почти винаги е запушен, макар че няма никакви други симптоми на настинка, пишат от chudesa.net. За да се лекува, тя приема противовъзпалителни медикаменти, но състоянието ѝ само временно се подобрява, след което болката и дискомфортът се появяват отново.

В един момент положението става толкова непоносимо, че страдащата китайка най-после решава да се обърне за помощ към лекар. Изумлението ѝ е огромно, когато шокираните на свой ред медици откриват в черепа ѝ куршум, дълъг 2,5 см и 0,5 см в диаметър.

Впоследствие необичайният предмет е отстранен по хирургически път от главата на Чжао. Тя обаче така и не е в състояние да обясни кога и при какви обстоятелства куршумът се е озовал в главата ѝ.

Местните медии също са сериозно затруднени в разгадаването на половинвековната мистерия на 62-годишната китайка. Според едни тя става жертва на заблуден куршум в своята младост, докато други твърдят, че когато е само на 14 години, китайката е ранена в главата, но тогава решава, че просто е ударена от хвърлен камък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *