Жан Виденов: До края на годината ще има поне 3 пъти избори

Жан ВиденовБившият министър-председател Жан Виденов е на мнение, че до края на годината ще има поне 3 пъти избори.

Причината за това е “акълът на народа и състоянието на политиците”.

Виденов коментира и кървищата на “Орлов мост”, до които се стигна по време на протеста на 19 февруари.

“В целия свят така се процедира спрямо такива типове. Как иначе да прочистят улицата? Дори в Париж, столицата на меките китки, подобни ги намират по дъното на Сена. Не може държавата да зависи от такава сган”, казва той пред “24 часа”.

По думите на Виденов сегашните “лумпени” са като същите онези, които били по улиците през януари 1997 година.

На въпроса “Как ви звучи призивът: “Цялата власт на народа”, той отговаря лаконично: “Като изпълнение на флейта”.

Източник: БЛИЦ

4 коментара по “Жан Виденов: До края на годината ще има поне 3 пъти избори

  1. Виденов, ти си за затвора, трепереха ти посраните ти гащи, едва отърва линча, неден палячо! Как смееш да си отваряш жалката си уста, некадърник и платен продажен пес! Не забравяй, че НАРОДЪТ свали от власт кръвожадните кралски френски задници; НАРОДЪТ свали и уби Николай Първи и челядта му; ей жалък мерзавецо Виденов, такава участ ще те постигне и теб, както и всеки богаташ, който е решил да плаща за войни, за да си запази жалкото си богатство и нищожната си душа…. БОГАТИ ЗАДНИЦИ, ПАРИТЕ ВИ НЯМА ДА ВИ СПАСЯТ, НЕ МОЖЕТЕ ДА УБИЕТЕ ВСИЧКИТЕ БЕДНИ НА ЗЕМЯТА, УЧЕНИТЕ ВИ НИЩО НЕ СТРУВАТ, И КОПЕЛЕТАТА ВИ СЪЩО!!! Идва времето нациите да изгонят богатите от властта и от короната!!!

  2. На въпроса “Как ви звучи призивът: “Цялата власт на народа”, Виденов отговаря лаконично: “Като изпълнение на флейта” -цитат.
    По времето на Виденов, парадоксът беше, че цялата власт беше в „ръцете на червени престъпници“, НА ЧИЙТО ФЛЕЙТИЧКИ УСЪРДНО СВИРЕШЕ ВИДЕНОВ. Така страстно ги беше налапал, че нямаше откачване. ХУБАВО Е, ЧЕ В ПОДОБНИ КРИЗИСНИ ПЕРИОДИ ИМЕННО държавата зависи от точно ТАКАВА СГАН, КАКВАТО ПОМИТА ПО ТРАДИЦИЯ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ. Ами че подобна сган е довела на власт и самите ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ през 1917 год. Никога не плюй по „необходимите „лумпени“. Без тях НИЩО НЕ СТАВА, др. Виденов!

  3. Който си мисли, че Жан Виденов го е довел до глад и мизерия е в жестока заблуда, отворете си очите, живеете в соросова България и това не е от днес…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *