Жана Янева направи сензационни разкрития за себе си!

Етикети: , , , , , ,

Жана ЯневаБългарката с най-красивото тяло на Вселената разкри доста пикантни подробности за себе си. Самата Жана Янева сподели, че колкото ѝ да се пише в медиите, че има връзка с разни спортисти, всъщност тя няма мъж в живота си.

Припомняме, че 25-годишната Жана спечели съвсем наскоро първото място на международния конкурс ” Най-красиво тяло на Вселената”, който се проведе в съседна Турция и по-точно Бодрум. Именно там Янева събра всички погледи с уникалното си тяло и бе отличена за това с престижното първо място.

Разбира се, малко след като стана ясно, че Жана е тренирала около 10 години тенис, родните медии веднага започнаха да я свързват с известни български футболисти. Самата Жана обаче разкри, че никога не си е падала по футболисти, но не отрича, че е получавала няколко неприлични предложения от тяхна страна. Отказва да разкрие имената им обаче, предадоха колегите от razkritia.com. Относно спорта, Янева коментира, че е страшно запалена по тениса и гледа всеки турнир. Страшно много харесва Григор Димитров и Цвети Пиронкова, и дори сподели, че би излязла с Гришо на вечеря, ако я покани, но само при условие, че се раздели с Мария Шарапова, което едва ли някога ще стане. А що се отнася до личния ѝ живот, Жана разкри, че на този етап няма мъж до себе си, но е надява подходящия скоро да се появи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *