Ето я и Ваня Червенкова като млада – нищо общо със сегашната си визия!

Ваня ЧервенковаБизнесдамата далеч не е толкова стряскаща без множеството корекции по лицето си.

Ваня Червенкова е сред най-обсъжданите личности в медийното пространство напоследък. Бизнесдамата е сред най-активните и устати съквартиранти в Къщата на ВИП Брадър, а това неминуемо й спечели както нови фенове, така и противници. Сред нещата, за които най-често бива критикувана Ваня е външния й вид, вследствие на многото пластични операции, който зрителите определят като плашещ.

Как обаче е изглеждала Червенкова преди години? Успяхме да се доберем до непоказвана снимка на бизнесдамата, на която тя е доста по-млада от сега и без нито една корекция по лицето. Форумци буквално изпаднаха в потрес от кадъра. На него мама Фоти, както я наричат съквартирантите, действително е все така закръглена. Лицето й обаче изглежда направо миловидно, сравнено със сегашното му състояние, врещени са онлайн потребителите.

“Нямах представа, че очите й са сини! От огромните й черни вежди въобще не се забелязва”, смеят се зрителите. Видът на Ваня сега доста често е обект на коментари от страна на феновете. И докато част от тях изтъкват, че операциите са били наложително след като по Ваня беше стреляно, то други настояват, че бизнесдамата е попрекалила.

Дори и Юлиян Константинов се включи към коментарите. В студиото на “На кафе”  оперният певец заяви, че е изумен от веждите на Червенкова.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *