Ето я истината за половинката на Елена Кучкова

Етикети: , , , , ,

Елена КучковаИстината за половинката на Елена Кучкова излезе наяве

В последното си интервю Елена Кучкова заяви, че истината за мъжа до нея много скоро ще излезе наяве. Едва ли красавицата е предполагала, че това ще се случи толкова скоро. Въпреки, че тя усилено крие кой е тайнственият политик до нея, истината лъсна в пълния си блясък.

Приятелка на плеймейтката разкри пред Хот арена, че политикът, с който тя има връзка, е Николай Бареков. Първоначално съмненията бяха насочени към Ангел Джамбазки от ВМРО. Плеймейтката опроверга тези твърдения, заявявайки, че не го познава и дори не я привлича като мъж. Ангел Джамбазки също опроверга тези твърдения и заяви, че не желае името му да бъде свързвано по никакъв повод с това на жена като Елена Кучкова.

Самата плеймейтка заяви, че любимият й е не е точно политик, но има връзка с политиката, пише Хот арена.

От друга страна, автобиографията на Николай Бареков в любовен аспект е доста интересна и нищо чудно Елена Кучкова да е част от нея. През 2006 година настоящият евродепутат се венча за Евгения, която го дари месеци преди това със син. За съжаление бракът им не издържа дълго. Разводът на двамата е факт от това лято.

Преди няколко месеца красивата Мария Календерска дари Николай Бареков с мъжка рожба. Въпреки, че евродепутатът направи всичко възможно да запази щастливото събитие в тайна, истината излезе наяве.

Младият политик заяви, че иска да има още деца. Дали Елена Кучкова ще е тази, която ще го дари с трети наследник? Това само времето ще покаже.

Плеймейтката разкри в интервю за „Всеки ден“, че с любимия й вече планират дете. Тя допълни, че двамата все още не живеят заедно, но и това ще се случи много скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *