Ето това е новата “Мис Плеймейт”! Вижте я!!!

Етикети: , , , , ,

новата “Мис Плеймейт”Една 22-годишна девойка, която до вчера бе просто едно работещо момиче, от сега вече е “Мис Плеймейт 2014″. Тазгодишното издание на конкурса бе спечелено от девойка на име Виктория Ананиева. И въпреки, че миналогодишната победителка- Елена Кучкова категорично отказа да постави лично короната на главата на Вики по неясни причини, 22-годишната победителка не скри щастието си, че е победила останалите също много красиви и надарени претендентки за титлата.

Колегите от kliuki.ws разкриха, че Ананиева гледа на победата си в конкурса като ракета-носител и вярва, че и на нея ще ѝ се случат всички хубави неща, които са сполетели миналогодишните победителки. Като пример за преуспели плеймейтки тя даде Николета Лозанова и Елена Кучкова, която упорито върви по стъпките на Лозанова. А що се отнася до Златките, Вики коментира, че също много ги харесва, но факта, че те не са се развили професионално след конкурса не ѝ допада.

Новата “Мис Плеймейт” работи като крупие и твърди, че трудно могат да я бият на блекджек или покер, а паралелно учи и Административно право в УНСС, но дистанционно, защото трябва да се издържа някак. Що се отнася до силиконовите импланти, Вики разкри, че не ги е сложила от лиготия и прочие, а защото е имала наистина малки гърди, които дълго време са ѝ създавали комплекси. Кой ѝ ги е платил обаче, за сега не се знае.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *