Ето така олигархията иска да Ви измами най-безпощадно!

ПротеститеОлигархията извади от задния си джоб поредния си номер, с който да измами по най-безпощаден начин българския народ.

Журналистът Валери Найденов разкри за тайните похвати, които използва олигархията, така че да продължават да си дърпат конците, независимо коя партия управлява страната. Системата им е толкова добре устроена, че те винаги са в парламента и да си разпределят “порциите”, както им е угодно, изцяло в техен интерес. Според Найденов единственият изход за България са мажоритарните избори в два тура, които ще ликвидират окончателно порочния кръв, в който се въртим от години.

Преди време Емил Кошлуков се биеше в гърдите, че пръв е заговорил за мажоритарния вот, но тогавашното предложение си остана заблуждение за обществото, тъй като в предложението са залегнати пропорционални смесени избори, при които мажоритарните кандидати винаги са мачкани.

В момента и Мая Манолова предложи подобно “решение” на политическата криза, което да замаскира истината и така да се уталожи народният гняв. Това ще им е напълно достатъчно, за да си спечелят време и да си изиграят картите, пускайки пипалата си навсякъде, прокарвайки си угодни за тях закони и хора на ръководни постове, които ще обслужват интересите на олигархията.

Накрая българския народ отново ще бъде излъган! А ако не искате това да се случи, настоявайте всички депутати да бъдат избирани мажоритарно в два тура! Тогава избраният ще си носи отговорността и затова ще работи за хората, иначе веднага ще бъде уволнен от същите.

Източник: razkritia.com

Един коментар по “Ето така олигархията иска да Ви измами най-безпощадно!

  1. Мажоритарните избори не са панацея. Нали до сега всички кметове и президенти сме избирали мажоритарно! Освен това през 2009 също избирахме мажоритарно народни представители. Някой да си спомня за тях или нещо да се е променило?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *