Ето кой прати Анита Мейзер на Мисис Свят!

Етикети: , , , , , , ,

Анита МейзерАнита Мейзер е успяла да завърти главата на Киро Скалата

Анита Мейзер е стигнала до международния финал благодарение на връзките на любовника си

Анита Мейзер е стигнала до финала на Мисис Свят благодарение на връзките на Киро Скалата! Оказа се, че небезизвестният фитнес маниак е бивш любовник на скандалната кандидат миска. И, колкото и странно да звучи, продължава да има слабост, макар за много хора Анита Мейзер да е по-грозна и от Шрек. Поради тази причина Скалата се нагърбил със задачата да уреди екс любовницата си да участва на финала на престижната надпревара. Макар мястото й очевидно да не е там.

За тази цел културистът впрегнал всичките си връзки и познанства, за да угоди на бившата си. Скалата дори заплатил всички разходи по участието на Анита Мейзер в конкурса, в това число прическата, маникюра и тоалетите й, научиха от hotarena.net. Близки до гологлавия мъж също не крият, че той все още има слабост към бившата си любовница, въпреки хулите и подигравките по неин адрес.

Искрата между него и Анита Мейзер пламнала по време на снимките към песента й „Секс интрига“. Във видеото на която се снима именно мускулягата. И която песен е не по-малко недоразумение от изпълнителката си. Запознати разкриват, че за всички на снимачната площадка било ясно, че между Мейзер и Скалата прехвърчат искри и то не само за видеото.

И макар аферата им да була краткотрайна, очевидно Кирил храни добри чувства към Мейзер. Която предизвика грандиозен скандал с появата си на Мисис Свят от името на България. Без изобщо да има това право, категорична е и Меги Савова – единствената, която държи лиценза за Мисис Свят за България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *