Ето как сами да се предпазите от черна магия!

магияНегативната енергия, или черна магия, която получаваме от зложелатели не е безопасна. Често тя ни причинява неуспехи в личния и професионалния ни живот, неудачи в живота и дори здравословни проблеми. Насочената отрицателна, черна магия има силата, когато човекът повярва, че чужда намеса отвън може да разстрои твоето физическо и психическо здраве, предават от razkritia.com. Тези, които извършват подобни ритуали и по този начин проклинат човека, срещу когото е насочена трябва да знаят един немаловажен факт. И той е, че заклинанието, което те отправят към себеподобния си има и обратен знак. И той е, че човек, който извършва подобно пъклено дело и прави черна магия получава възмездие.

Отрицателната енергия се връща с огромна сила върху този, който извършва ритуала. Ако не върху него, то се насочва с пълна сила върху техните наследници. Има няколко начина, според които хората се предпазват от нечистата направа, позната като черна магия. Едната от тях е като непрекъснато се молите, съветват специалистите в езотеричните науки. Дори и да не сте напълно набожен човек, молитвите имат огромно ползотворно влияние върху този, който отправя зов за помощ и закрила към висшите сили.

Другият номер е да се приема малко светена вода сутринта и от време-навреме домът да се поръсва с нея. За да се опазите от черна магия е хубаво и да обтривате тялото си с хавлия, напръскана със светена вода.

Положителен ефект срещу черна магия има и когато поръсите всички ъгли на къщата си със сол. Според поверието тази хранителна подправка чисти тъмните сили.

Заклинанията се отблъскват и като се запали свещ. Тя трябва да гори, докато сте се потопили във вана с морска сол, а после да се загаси. Добре е след като се изкъпете да изчистите много прилежно ваната, за да изчезне силата на черната магия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *