Ето как да си направите светена вода у дома

светена вода у домаСветена вода може да си направите и у дома, независимо какво ви казват в църквата.

Мнозина вече знаят, че всъщност това е така наречената сребърна вода, но разликата е, че трябва да я заредите с подходящ ритуал и послание.

За свойствата на среброто не е нужно да се говори, защото те са известни още от древността.

Антисептичното му действие може да ви спаси при някои рискови ситуации – това вече е доказано. Благородният метал убива опасните микроорганизми и прониква в клетките бързо.

Водата със съдържание на сребърни йони определено върши чудеса. Космонавти, екипажи на кораби и хора, преминали през изтощителни заболявания, консумират сребърна вода и са се убедили в невероятното й влияние.

Тялото ще се чувства изпълнено със сили, жлезите заработват с пълен капацитет, а кръвта ви се подмладява. С малка помощ от ваша страна, тя би могла да стане светена вода.

Водата има памет и когато е подложена на външно въздействие, тя попива енергията. Ако бъде облъчена с хармонична музика, красиви думи и добро отношение, тя ще ви отвърне със същото и ще ви носи изцеление. Поставете водата в сребърен съд или пуснете вътре сребърен предмет, нека престои така поне денонощие.

След това прочетете своята молитва над нея или формула, която сте свикнали да употребявате. Потопете пръстите на дясната си ръка, докато извършвате освещаването на водата.

По този начин може да програмирате течността за конкретни цели – независимо дали за здраве или просто за пречистване.

Пийте от нея всяка сутрин и ще останете доволни от ефекта на домашната светена вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *