Ето каква е тайната диета на Лиляна Павлова

Етикети: , , , , , , ,

Лиляна ПавловаПухкавата Лиляна Павлова успя да свали цели 15 кг само за 3 месеца. Новата визия на регионалната шефка стана обект на коментари сред съпартийците й. Докато дамите се чудят как е успяла да смъкне 15 кг, господата коментират, че на Лили й отиват повече закръглените форми. Те са на мнение, че министърката изглеждала много по-добре преди да отслабне.

Според мълвата, отличничката в кабинета на Бойко Борисов е смъкнала излишните килограми благодарение на специална диета, а не на строг хранителен режим. Чудотворната диета на Лиляна Павлова включва консумирането само на един вид продукти.

Регионалната министърка успя да се отърве от излишните килограми благодарение на специален режим за разделно хранене. Всеки ден тя консумира продукти само продукти от една група. Диетата на Лили Павлова има и един разтоварващ ден, в който консумира единствено чай и плодове. Това било единственото сериозно изпитание за герберката.

Лиляна Павлова обича да релаксира, слушайки класическа музика. Тя спазва стриктно съветите на диетолизи и не сяда на трапезата без любимата си класическа музика. Според специалистите тази музика премахва стреса и слушането й по време на хранене предотвратява натрупването на излишни килограми.

Повечето от колегите на Лили Павлова са очаровани от новата й визия и вече са я поздравили за блестящия резултат. Въпреки, че резултатът вече е на лице, регионалната министърка е решила да не се отпуска и да запази постигнатото от диетата. Дори и по-пълничка Лиляна Павлова успяваше да прикове мъжките погледи към себе си със стройните си крака, коментират колегите й.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *