Ето каква е съдбата на „Бързи и яростни“ 7, след смъртта на Пол Уокър!

„Бързи и яростни“ 7По последна официална информация снимките на „Бързи и яростни“ 7 се отлагат, докато не се пренапише изцяло сценария на филма, пишат от Kliuki.ws.

Това решение взе Управителният съвет на „Юнивърсъл Пикчърс“ на последното си заседание часове след смъртта на един от главните герои във филма Пол Уокър. Премиерата на филма, която трябваше да се състои през юли 2014 г. също се отлага за неопределен период от време.

Потресаващата смърт на невероятния актьор Пол Уокър се оказа доста фатална и за филма “Бързи и яростни“. Целият екип изпадна в шок и в момента всички са изправени пред дилемата дали да се пренапише сценdрият изцяло и абсолютно наново. Според последна информация продуцентите ще сменят сценария с обстоятелства, близки до тези във филма, но тази информация може би все още подлежи на промяна. За феновете и близките на Пол това обаче в момента не е толкова важно…

Целият екип на филма скърби за смъртта на актьора Пол Уокър и всички със сълзи на очи си спомнят за него. Продуцентът на „Бързи и яростни“ Питър Сафран също си позволи да издаде какво е било последното желание на Уокър преди смъртта му. С новия проект Пол е искал да покаже на целия свят актьорските си умения и се е вълнувал много за участието си. За съжаление, обаче не можа да доживее премиерата на филма.

3 коментара по “Ето каква е съдбата на „Бързи и яростни“ 7, след смъртта на Пол Уокър!

  1. И сега какво,човека умрял и хайде да правим сензации.На всеки може да се случи,а иначе като актьор ,беше добър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *