Ето каква е истината за смъртта на Фериа в „Огледален свят”

Огледален святЗа българските почитатели на турските сапунки не е тайна, че Фериа ще умре в края на сериала. Малцина обаче знаят, че до фаталната развръзка се стига в резултат на женски заговор срещу хитовия сериал.

В заверата участват Хазал Кая, която изпълнява ролята на Фериа, и Джейда Атеш в образа на Ханде. Двете актриси си намират други по-добре платени ангажименти и заявяват на продуцентите на „Огледален свят”, че искат да спрат изявите си в хитовата поредица в края на втория й сезон.

Затова и сценаристите са принудени да „убият” главната героиня. Така Фериа бива застреляна точно пред брачния олтар, след като най-сетне казала „да” на мъжа на живота си – Емир.

Впоследствие започват снимки за трети сезон на сапунката, но с друго заглавие. Уви, „Пътят на Емир” е свален от турския ефир още след първите си излъчени епизоди заради много нисък рейтинг. Явно участието на Хазал Кая е бил залогът за успех на “Огледален свят”.

Последните новини около Хазал Кая са, че се лекува от диабет. Тя беше на лечение в САЩ. За няколко месеца беше качила тегло, но сега отново е във форма и е в родната си Турция, пишат от kliuki.net.

Един коментар по “Ето каква е истината за смъртта на Фериа в „Огледален свят”

  1. БЕС Хазал Кая филма не струва не е трябвало да се продължава филма почти никой няма да го гледа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *