Емир от „Огледален свят“ се оказа с български корени

Емир от „Огледален свят“Една от най-популярните звезди в Турция в момента Чаатай Улусой се оказа с български произход. Познатият на зрителите като Емир от „Огледален свят“ актьор, носи балканска жилка в кръвта си.

Майката на Чаатай е от босненски произход, а баща му е роден в България. Още в ранните си години обаче е напуснал страната, премествайки се в Турция. Чаатай се ражда през 1990 година и е от новото поколение турски актьори. Младежът, освен, че има диплома като актьор е завършил и лесотехнически университет, предават от kliuki.net.

Младата звезда е изключително популярен в Турция и на Балканите. Улусой обаче рядко говори за семейството си и при цялата си популярност, държи близките си в пълна анонимност.

Улусой стана популярен с ролята си в сериала „Огледален свят“, а критиците го обявиха за най-обещаващата млада звезда в Турция. Славата му помръкна обаче след скандала с дрога през февруари тази година, който за малко не го прати в затвора за години напред.

Новината за българските му корени предизвика доста коментари в социалната мрежа. А много от зрителките, фенки на актьора със задоволство коментират българския му произход.

Подобна репутация има и актьорът Къванч Татлату, за когото също се знае, че е със славянска кръв. Турският Брад Пит с неохота признава, че всъщност е босненец по произход, но избягва да коментира тази тема.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *