Емир от „Огледален свят“: Не се мисля за звезда!

Чаатай УлусойЧаатай Улусой проговори за кариерата, след „Огледален свят“.

Звездата от „Огледален свят“ Чаатай Улусой проговори за кариерата си. След огромния успех на сериала, екранния Емир става толкова популярен, че всяка негова стъпка се следи от десетки фотографи. Актьорът не обича да дава интервюта, но наскоро е един от редките случаи, когато го прави. И признава, че тази страна на славата не му е никак приятна, предават от kliuki.ws.

Чаатай става популярен в Турция като печели първото място в конкурса за най-добър топмодел. Сам споделя, че е взел участие в състезанието на шега и не е вярвал дори, че ще спечели. „В началото въобще не мислех за това. Играех баскетбол от седем години и планирах да го превърна в своя кариера и дори да стана треньор по баскетбол“, споделя Чаатай Улусой. Негови приятели обаче го навиват да се пробва в конкурс за модели, а за негово огромно изумление печели първото място. От този момент става изключително популярен, но истинския успех идва с ролята му в „Огледален свят“.

„Това беше началото на един нов живот за мен. Бях много развълнуван и в същото време се страхувах. Всичко това ми беше толкова чуждо“, признава младият актьор.

След като става феномен с ролята си в сериала, Чаатай Улусой губи всякаква анонимност. Въпреки това актьорът признава, че понякога успява да си открадне малко спокойствие в Бейоглу, където слуша с приятели улични музиканти, докато свирят. „Ценя много тези дни, защото те са твърди редки“, споделя Чаатай.

За плановете си за бъдещето, младият актьор признава, че няма такива. „Не живея според графици или програми. Ако ме попитате „Къде се виждаш след пет години?“, няма да мога да ви отговоря. Защото не знам какво ще ми донесе живота. Преди четири години дори не съм и сънувал, какво ще преживея“, казва още той.

Чаатай Улусой признава, че единственото, в което е сигурен, е, че обича работата си като актьор и иска да продължи да играе. Едно от желанията му е да обиколи света и дори да поживее в чужбина за известно време, но да продължи да се развива като актьор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *