Емануела разкри пикантни подробности от своя живот! Вижте ги!

ЕмануелаЕмануела проговори и разказа невероятни подробности от своя живот. Оказва се, че се превръща в толкова лична красавица под влиянието на безкрайния тв сериал „Дързост и красота”, чиято луда фенка е от дълги години.

„С моите приятелки трепетно гледахме как се целуват в „Дързост и красота” и си мислехме, че да въртиш любов е фасулска работа. Оказа се обаче, че това съвсем не е така. За първи път иначе се влюбих в детската градина, в едно момченце от нашата група. Вече не помня името му за съжаление”, признава певицата.

Красивата певица категорично отказва да признае кой е първият мъж в живота ѝ и тактически се прави, че не чува въпроса. На няколко пъти. Уточнява само, че помни кой е щастливецът откъснал забранения плод, но няма никакво намерение да разкрива пред обществото неговата самоличност. Пази тайната не само заради себе си, но и заради него – сега човекът е женен и има доста ревнива съпруга.

От друга страна Емануела също изненадващо разкрива, че е чевръста домакиня. Въпреки имиджа си на мъжемелачка и използвачка, обича да шета из кухнята, а любимото ѝ за приготвяне ястие е мусака. Знае наизуст няколко рецепти, които върти през цялата седмица.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *