Елена Кучкова проговори за любимия си

Етикети: , , , , , ,

Елена КучковаСлед като съвсем наскоро стана ясно кой точно е мистериозния мъж до Елена Кучкова, сега вече плеймейтката съвсем открито говори и разказва подробности за него. Самата Елена сподели най-сетне, че любимият ѝ- Любомир Ников, който свързан с ДПС се грижи за нея и я гледа буквално като принцеса. На Ели не ѝ липсвало нищо, защото възлюбеният ѝ и осигурявал всеки месец по 30 бона, които красавицата да харчи единствено и само за себе си и собствените си капризи.

Разбира се, изключено е да мислим, че Кучкова плаща сметките за ток, вода и прочие от тези пари. Елена не спира и да се хвали пред приятелки, че си купува всичко, което си хареса, без да се притеснява от цената му, защото на ден разполага с минимум холядарка, с която да покрие всичките си разходи.

“Мис Плеймейт 2014″ сподели още, че вече няма търпение да стане съпруга на Любо Ников и, че е по-влюбена от всякога. Ников буквално я носил на ръце и ѝ угаждал на всички капризи. Той дори ѝ предложил да ѝ плати хонорара, който ѝ обещавали продуцентите на Биг Брадър, само и само приятелката му да не влезе в Къщата, защото бил твърдо против това. Тя обаче така и не се съгласила и все пак взе участие в реалитито, въпреки волята на приятеля си, коментираха колегите от kliuki.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *