Екшън на „Мис Пловдив 2013“: Гадже на подгласничка преби охранител и я заряза

Мис Пловдив 2013Неочакван екшън се разигра, минути след финала на конкурса „Мис Пловдив“ в ресторанта на „Санкт Петербург“.Тъкмо когато участничките в надпреварата се отправиха към афтър партито в „Планет клуб“, откъм паркига на хотел се чуха женски писъци. „Тъпанар, вдигай бариерата“, крещеше мъж на около 30, блъскайки охранителя. Пазачът Костадин се опита спокойно да обясни, че първо трябва да си плати таксата за престой и тогава ще го пусне, но в този миг мъжът стовари юмрука си в лицето на охранителя. Собственикът на червената мазда с американска регистрация категорично отказа да плати и вместо това започна да ругае човека, който вдига бариерата, съобщава „Марица“.

Оказа се, че водачът на скъпото возило е гадже на Каролина Тъпчинка, която спечели титлата вице „Мис Пловдив“. Приятелят на 22-годишната красавица явно е бил с нея на шоуто. „Стоп“, изписка момичето и се опита да разтърве вкопчените един в друг мъже. Гаджето й обаче я изблъска и тя се озова на земята. След това той се качи в колата и даде на заден, при което за малко да премаже крака на русокосата си приятелка.

При цялата дандания пред бариерата се заформи опашка, защото маздата задръсти изхода. „Хайде, бе, плащай и се махай, няма цяла нощ да стоим тук“, нахвърлиха се върху водача на спортното возило останалите гости на шоуто, които чакаха да излязат с колите си. Побойникът обаче изобщо не чуваше, а вместо това изпрати плюнка в лицето на охранителя, който, въпреки сцепената си вежда, отказваше да го пусне.

В един момент тарикатът успя да се измъкне, след като бариерата се вдига, за да излязат чакащите автомобили. Най-големия абсурд беше, че красавицата от полски произход се оказа без чанта и сама на тротоара. Вбесеното й гадже я заряза сама в полунощ и изфуча в неизвестна посока. Отчаяната девойка тръгна пеша към „Планет“.

Служители на охранителна полиция пристигнаха на мястото на инцидента по сигнал на свидетели. След като разпитаха охранителя Костадин за случилото се, те го призоваха да даде показания в III PПУ и да си извади медицинско.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *