Екшън на магистралата! Жандармеристи срещу фермери (ВИДЕО)

Жандармеристи срещу фермериПротестиращите скочиха през загражденията и блокираха пътя.

Екшън на АМ „Тракия“. Протестиращи фермери прескочиха полицейските заграждения и около 11.45 часа блокираха пътя. Към 12.10 часа животновъдите започнаха да правят организация и тръгват на протест в столицата, предаде репортер на Plovdivutre.bg от мястото на събитието.

Преди около час стотици фермери бяха оградени край пловдивското село Труд. Тук е пълно с униформени и жандармеристи.

След 11.30 часа пристигна още един камион с полицаи, които извадиха и щитове. С включени сирени пристигнаха и двайсет коли, пълни с униформени.

Появиха се двайсетина момчета, за да подкрепят животновъдите. Хора тук разпознаха в тях лица от агитката на “Локомотив” Пловдив.

Повече от сто фермери от цялата страна се събраха около 11 часа, за да протестират на магистралата. Има хора, дошли от Северна България, виждат се коли със старозагорска, хасковска регистрация. Няма животни.

2 коментара по “Екшън на магистралата! Жандармеристи срещу фермери (ВИДЕО)

  1. вижте за протеста колко жандармерия и полиция с е е събрала а когато клаха момичето в София нямаше нито един от тази измет наречена полиция но така ще е когато и протест доган се страхува да не му паднат пионките от власт

  2. Това е само началото за това правителство … (колкото и абсурдно да звучи след 160+ дни протести по какви ли не начини…)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *