ЕКСПЕРИМЕНТ: Сашо Диков стреля по прасе от упор

Свинска главаСашо Диков отново не успя да докаже убедително тезата си, че Октай Енимехмедов е възнамерявал да убие Ахмед Доган. Наскоро емблематичният журналист от Канал 3 направи експеримент с пиле, но той се оказа невалиден, защото месото е било замразявано.

Диков пробва стрелба по свинска глава от заклано няколко часа по-рано прасе, но резултатите са крайно противоречиви. За експеримента бе използван газов пистолет Ekol Volga. Със същото оръжие бургазлията Октай Енимехмедов опита да стреля по вече бившия лидер на ДПС Ахмед Доган. От МВР обявиха, че няма да повдигат обвинение за опит за убийство, тъй като нападателят нямало как да убие Доган. Според Диков обаче, ако пистолетът не беше засякъл, е щяло да се стигне до смъртен случай.

По време на експеримента беше гърмяно от пет места, но само при две от тях прасешката глава се проби – при изстрел от упор зад ухото и при натискане на спусъка в слепоочието. И в двата случая имаше разминаване с положението, в което Октай постави пистолета си по време на атентата в НДК. Останалите три опита – от 30 см, от 5 см и от упор в челото, не нанесоха фатални поражения на прасето, а само опърляне на кожата.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “ЕКСПЕРИМЕНТ: Сашо Диков стреля по прасе от упор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *