ЕКСКЛУЗИВНО: Психиатър направи анализ за състоянието на Волен Сидеров

Волен СидеровД-р Веселин Герев, бивш консултант от ВМА-Пловдив, смята, че всички събития, свързани със Сидеров, са израз на личностна психопатия.

През последната седмица лидерът на политическа партия „Атака” на няколко пъти взривяваше обществото с действията и изказванията си. Той се държи непрекъснато арогантно, кара се с журналисти и оператори, с обикновените хора по улиците, ходи по нощите по улиците и налита на бой, непрекъснато се конфронтира с другите политически партии и президента и се държи налудничаво. Хората в социалните мрежи непрекъснато през тези дни призовават този човек да бъде обуздан, да бъде прибран, да му се сложи усмирителна риза, наричайки го Болен, вместо Волен.

Някои откровено го наричат луд и смятат, че той има психични отклонения. Други направо му поставят диагнози.

„Дарик” се е свързал с психиатър, който да направи психологически портрет на лидера на „Атака”. Д-р Веселин Герев, бивш консултант от ВМА-Пловдив, сега свободно практикуващ специалист психиатър заявява, че в поведението на Волен Сидеров изпъкват черти на характера, които се проявяват при самозабравили се хора, които си мислят, че едва ли не от тях зависи всичко. Според д-р Герев всички събития, свързани със Сидеров, са израз на личностна психопатия. Тя се проявява не само при него, но и при други наши политици, а най-доброто лекарство е падането от власт. Специално за Волен Сидеров той нарича неговото състояние политическа мания или политическа психопатия. Политикът знаел много добре какво прави и просто разигравал циркове

Според доктора психопат е човек, който няма съвест и съзнателност, но не защото не е интелигентен, а защото му липсва емоционалната връзка с когнитивността, мислите и т.н. Други основни характеристика на психопата са липса на съпричастност и загриженост за другите, възприемане на останалите като предмети и пр. При психопатите не функционират правилно части от лимбичната зона и от мозъка, които отговарят за емоционалността като цяло.

Източник: lechitel.net

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LvYPCljbZnU

5 коментара по “ЕКСКЛУЗИВНО: Психиатър направи анализ за състоянието на Волен Сидеров

  1. Този ексхибиционист,като си играе толкова дълго със пишката си така го удари в главата,че стана пълен шизофреник

  2. Прокуратурата,трябва да въведе ред във провеждане на Консултативния съвет при Президента!!!
    Как така се допускат такива екзалтирани хора във управлението.Срамота !!!

  3. Такива хора, като него, не трябва да са на улицата, а да са на лечение, защото утре може някой да убие просто така!

  4. леле тея са луди ,те наричат хората лумпени после оператора виновен .папагали един през друг,баси невъзпитаните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *