ЕКСКЛУЗИВНО! Похитителите на дъщерята на Брендо изпращали съобщения от Перник

СъобщенияВсеки път бопаджии са разкривали мястото, от което са изпращани съобщенията. Със сигурност се знае, че част от местата са били в района на град Перник. Разследващите са локализирали районите, от които са изпращани съобщения. Някои от тях били в Бояна, район до околовръстния път, Пернишко, района на Симеоновско шосе, Студентски град и др.

10 млн лева поискали похитителите за малката Лара. Това станало още преди три седмици. Служителите от „Антитерор” на ГДБОП са засекли изпратения sms, както и мястото, откъдето е станало това.

Засечени били и разговори от същия телефон с още няколко адресата. Това стеснило много обръча около групата. Станало ясно, че това са купени специално телефони за поддържане на връзка в един тесен кръг. Сумата трябвало да бъде предадена под мост в София. Там щяло да има надпис, направен със спрей, който да е знак да се оставят парите. Това научи Фрог нюз от свои източници, близки до разследването. Няколко пъти е било променяно мястото, но всеки път бопаджии са разкривали мястото, от което са изпращани съобщенията. Със сигурност се знае, че част от местата са били в района на град Перник. Разследващите са локализирали районите, от които са изпращани съобщения. Някои от тях били в Бояна, район до околовръстния път, Пернишко, района на Симеоновско шосе, Студентски град и др.

Появиха се дори съобщения в медиите, че sms-и са изпращани и от Сливен, но те не са потвърдени официално. Не са уточнени конкретни адреси, защото похитителите са се движели постоянно и затова не е проведена скоростна акция за неутрализиране на групата. Разследващите обаче са имали постоянно информация, че Лара е жива и е добре. Заради нея не са рискували да атакуват, за да не прибягнат бандитите до крайна мярка. През това време семейството е получавало исканията за пари и се е опитвало да убеди похитителите, че няма как да осигури 10 млн. Предполага се, че в процеса на преговорите се е стигнало до намаляване на сумата. Най-важното е, че детето е живо и здраво. Имаме информация за похитителите, работим по тяхното разкриване и залавяне. Това бе лаконичния коментар от източник в МВР за Фрог нюз.

Източник: frognews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *