Ексклузивно: Откраднаха джипа на Милен Цветков!

Джипа на Милен ЦветковМилен Цветков остана без „Opel“-а си. Джипът изчезнал от паркинга пред дома на телевизионера между петък и събота миналата седмица. „Оттогава няма особено развитие по случая“, споделил Цветков.

Миналия петък, като се прибирал от работа, той паркирал на обичайното място пред дома машината марка „Опел Антара“. Цветков врътнал надлежно ключалката и се прибрал вкъщи. „Къпахме бебето, вечеряхме, пихме бира“, разказа той. „На следващия ден, като станах и излязох да разхождам бебето, колата я нямаше.“

Водещият веднага се обадил на застрахователите и в полицията. „В Пето районно по време на разпита дойдоха и представители на Седми сектор на СДВР“, уточни той. „До този момент обаче – вече седмица, няма някакво особено развитие по случая.“

Въпреки това звездата на Нова телевизия е категоричен, че не е разстроен, отбелязвайки хладнокръвно: „Това е все пак някаква вещ.“ Затова пък приятелката му била разстроена заради количката и детското столче, които били в задигнатата кола.

„Искрено вярвам, че полицията и застрахователите могат да свършат работа. За съжаление обаче това е доказателство за ширещата се престъпност, която би могла да остане неразкрита“, завърши Милен Цветков.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *