ЕКСКЛУЗИВНО: Доказателството, за платените провокатори! (ВИДЕО)

ПровокаториНякои от лицата се забавляваха преди това с бъдещите протести, други получават кеш от ръката на Бареков.

Видеоклип, който намери пряката връзка между провокаторите на протестите и властта, стана хит в мрежата!

Клипът, чийто автор все още не се знае, показва кадри от миналия четвъртък – точно, когато протестиращите влязоха в конфликт с полицията, разказват от offnews.bg.

Във видеото ще видите един участник в контрапротеста (от тези, които настояват правителството на Орешарски да не подава оставка) на пилоните на НДК. Точно той ще бъде видян и на #ДАНСwithme, във въпросния четвъртък.

Компания му правят превърналите се вече в интернет-звезди Йордан Бонев и Бисер Миланов – Петното.

Първият е един от тримата “протестиращи”, които страшно се забавляваха при идеята, че някой ще въстане при назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Този човек беше до премиера, когато все още вярваше, че кадровата му политика няма да изкара хората по улиците.

Петното пък има така да се каже „професионални” отношения с Николай Бареков. Той извършва „услуги”, медийният бос – цака кеш!

В началото на контрапротеста непознатият е без плакат. После го виждаме как разполага с такъв, направен на цветен принтер – снимка на Бойко Борисов и Цветан Цветанов и впечатляващ надпис: “Супернаглите”.

Подобен има и младеж с черна фланелка с надпис RAKIA. Точно той пък играе главната роля при сблъсъците с полицията.

Източник: razkritia.com

http://www.youtube.com/watch?v=HBUFYqFaGDo&feature=player_embedded#at=223

8 коментара по “ЕКСКЛУЗИВНО: Доказателството, за платените провокатори! (ВИДЕО)

  1. НИКОй ЛАЙньо БЮРЕКОВ, малката сестричка (слугинката) на СИДЕРОВ, ДОГАН и сие. Добре сме усвоили трикчетата на мръсниците интриганти. Само да не започнат да я карат и атентати да организира тая безскрупулна „майна“. Още лайна ще го заливат, сам си ги проси!

  2. Провокаторите са от ГЕРБ, всичко е една долна манипулация на Борисов и Цветанов. Създават илюзия за масови безредици и после настоящото правителство да е виновно за ситуацията, но нещата не са точно така. Жалко че медиите изкривяват реалността и лъжат народа.

  3. Гледам Dragan Yott, че едва надигаш глава от нечистотията в която плуваш! Ако се интересуваше малко повече от нещата, а не само да бълваш гмоч срещу Бареков, щеше да се разтърсиш и да намериш и други клипчета…Голяма конспирация има тук и за мен зад нея стои старата милиционерска школа…Няма да предлагам нищо на готово, ти си потърси сам да видиш и други клипчета, та после може пак да си говорим…

  4. Бареков няма изгода да плаща на подобни хулиганчета. За какво му е, за да се върнат ГЕРБ ли? Не ставайте смешни, това е дело на полицая Цецко и неговите „мозъци“. То ще се стигне до нови избори, неизбежно е, но няма нужда от подобни прояви, чупене и провокиране, защото може да се стигне до нещо много лошо

  5. Какви трикчета. Я се замисли малко и ще разбереш, че това са платени агенти от ГЕРБ. Точно те са тези, които имат полза от това. Платените им лица правят екстремистки прояви, като така става, че срещу тях се борят само „лошите“, а те пък са добрички, та чак са цветенце за мирисане!

  6. Жалък лешояд, Dragan Yott. Ти сляп ли си бе човек. Бареков разговаря веднага след прякото си излъчване с тия лумпени. То така им изнася на някои хора, да се показват само откъси. Защо не се показва, че той говори и с други участници в протестите. Нали е журналист и това му е работата. Ако тъпите инструкции, за които се говори навсякъде бяха истината, нямаше ли да има повече логика да се пратят непознати хора? Жалка и манипулативна история, която е изсмукана от пръстите!

  7. Всичко е такава постановка! Уникални театрални представления се разиграват из улиците на София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *