Единственият българин – дервиш издаде книга с упражнения и рецепти за здраво тяло

Васил ТосевПървият и единствен засега българин – дервиш Васил Тосев издаде книга „Поддръжка на човешкото тяло“. Йога преподавателят ще представи творбата си в петък, 13 юни, от 19.30 часа в „Център Гарабитов“ – Пловдив, ул. „Академик Петър Динеков“ 10.

Васил Тосев е известен с това, че първи приложи преди 13 години методиката за здравословно отслабване на Иван Гарабитов. През 2001 г. Васко за три месеца смъква наполовина теглото си – от 105 става 58 кг., и най-важното –  спасява се от планувана операция за поставяне на байпас на сърцето. 13 години след това Тосев продължава да поддържа 58 килограма и в момента е един от учителите по йога в център „Гарабитов” в Пловдив.

Васил Тосев плакатВ книгата си „Поддръжка на човешкото тяло“ Тосев дава прости, ясни и кратки рецепти за това как да изчистим организма си от токсини, как да се храним, как да засилим имунитета си.

80-те страници са илюстрирани с лесни дихателни и физически упражнения, които всеки може да изпълнява вкъщи.

„Ако се придържате към рецептите и упражненията в книгата ще сте здрави и няма да се налага да посещавате лекар и да пиете хапчета“, убеден е Тосев, чийто живот през последните 13 години доказва думите му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *