Егати: Станишев и Мая Манолова се оплетоха в лъжи

Мая МаноловаСтанишев попадна в неловка ситуация – в изборния ден, когато излезе на пресконференция, той заяви, че не е подавал сигнал за печатницата в Костинброд. Очевидно той е излъгал, тъй като по-късно стана ясно, че той е бил подаден от кандидат-депутата на БСП Мая Манолова.

Днес Манолова призна, че няма представа какво е казал лидера на БСП, защото като кандидат-депутат в деня за размисъл се занимавах с по-важни дела.

Понеже искам да бъда честна докрай, ще ви кажа, че не съм уведомявала лидера на БСП за сигнала, който подадох. Първо, защото не сметнах за необходимо да искам резрешение от Станишев да го направя. И второ, защото той самият изрази желание да не го ангажират за щяло и нещяло. Но откровено казано не зная какво точно е говорил Сергей Станишев по медиите, оправдава се в студиото на Би Ти Ви.

Източник: factor.bg

Един коментар по “Егати: Станишев и Мая Манолова се оплетоха в лъжи

  1. http://vbox7.com/play:fa061488&start=2

    Този видео-клип показва истинската същност на Заместник-председателката на комунистическо-турско-фашисткия „парламент“ – Злая Мазолова, наскоро.

    Зад гърба на „любящия“ я Ангел-хранител Найденов, Асен Гагаузов пощипва сбръчканото вратле на кюстендилската „к…а“ (искам да кажа „кокона“, не нещо друго). Не е ясно дали депутатите си я предават като покъщнина или едновременно общо я ползват! Не си спомням друг председателстващ „парламента“ с подобна същност и прояви….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *