Дъщерята на Глория със сериозен проблем?!

Симона и ГлорияПоведението на Симона е повече от притеснително.

Дъщерята на фолк иконата Глория – Симона Загорова, има сериозен проблем. Момичето, което е свикнало да задоволяват всичките му капризи от малка и вечно да е пред обектива на папараците, започна да проявява т.нар. синдром на децата звезди.

17-годишната Симона все по-често е забелязвана да виси по кръчми, барове и нощни клубове, където обаче вместо да се забавлява и да танцува, тя надига чашка след чашка. Симона консумира твърди питиета, които странно защо са й сервирани без проблем навсякъде, въпреки възрастовото ограничение.

Когато е с Глория, девойката изглежда по-примерна от всяка друга, но остане ли сама с приятели, то буквално къса задръжките и изхвърля всякакви принципи.

Поведението на Симона е тревожно и заради факта, че тя почти не се храни. Огнените питиета приема самостоятелно, без дори да си поръча мезе, за да не напълнее.

Комбинацията, която момичето използва, е страшно опасна за здравето, защото може да й докара множество проблеми, първият от които разбира се, е зависимост към чашката.

Близки до девойката били сериозно притеснени за психическото и физическото й здраве, и са категорични, че Глория трябва спешно да поговори с дъщеря си, за да я върне в пътя, преди да е станало много късно, пишат от kliuki.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *